Нові призначення у Зеленського: екс-міністр Уманський, що попрацював менше місяця, стане радником голови Офісу Президента

23.04.2020 09:08   -
Автор:

Володимир Зеленський продовжує експерименти щодо своєї «команди», знов роблячи призначення, що дивують як фахівців, так і звичайних людей. Наприкінці березня було звільнено міністра фінансів Ігора Уманського, який не попрацював на цій посаді й місяця. Ніби не впорався. І ось тепер цього ж Уманського планують призначити радником Андрія Єрмака, що є головою Офісу Президента. Про це повідомляє видання L.B.
Якимось дивним чином виявляється, що Кабінет міністрів, що виражає свою повну лояльність Зеленському, не оцінив професіоналізму Уманського, втім його оцінив керівник Офісу Президента. Власне, таку логіку призначення наводить сам Андрій Єрмак.
«Мене дуже обурила інформація про корупційні схеми на митниці та в податковій, які озвучив ексміністр фінансів Ігор Уманський. Тому я запропонував йому механізм, який допоможе винищити ці схеми. Він може цим займатися в статусі мого офіційного радника з доступом до інформації державних органів», – написав Єрмак у Фейсбук.
Подібна кадрова політика аж ніяк не виглядає послідовною і продуманою і знов дає підстави вважати, що «команда президента» – велика ілюзія, що штучно підтримується задля формування певного іміджу. Бо як може бути, що ліва рука команди звільняє людину (Шмигаль), а права – бере його на роботу (Єрмак)?
5 млрд гривень на місяць! Ексочільник Мінфіну Уманський розповів ...