Норвегія надасть допомогу Дніпровському госпіталю імені Мечникова

26.08.2016 09:34   -
Автор:

Норвезька муніципальна лікарня Берума передасть Дніпровській обласній клінічній лікарні імені І.І.Мечникова сучасне медичне обладнання. Про це повідомило керівництво норвезької лікарні під час зустрічі з Послом України в Норвегії В`ячеславом Яцюком.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Уряду.
Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила, що підтримка Норвегії є вкрай важливою для нас, особливо з огляду на загострення ситуації на Сході. «Обладнання, яке Норвегія надасть Україні, врятує не одне життя наших воїнів. Ми дуже вдячні за цю підтримку», – сказала Віце-прем`єр.
Раніше по логістичну допомогу до Уряду звернулися волонтери організації «Норвезька допомога Україні». Спільними зусиллями цієї організації, держави та завдяки допомозі солідарної з Україною Норвегії шпиталь у Дніпрі, який регулярно приймає поранених солдатів зі Сходу, отримає критично необхідне анестезійне устаткування, апарати для очищення крові, наркозно-дихальну апаратуру, функціональні медичні ліжка та інше приладдя.