Незабаром у Дніпрі з’явиться новий сквер на місці пустиря

09.04.2021 09:45   -

У Дніпрі на житловому масиві Парус-2 побудують нову локацію для прогулянок, де зможуть відпочивати, як дорослі, таки діти. Міська рада вже оголосив відповідний тендер, – повідомляює Дніпровська Панорама.

Як повідомляється на сайті prozorro.gov.ua, новий сквер буде розташований на вулиці Гідропаркова, 1. Зараз на цьому місці пустир, але до кінця року тут побудують нову локацію для прогулянок, очікувана вартість 8 756 290,80 UAH.

Згідно з проектом, буде кілька дитячих майданчиків з гірками, гойдалками і ігровими панелями. Гуляти і розважатися на майданчику отримають можливість діти різного віку – до трьох років і старше. Також для малюків встановлять гімнастичну майданчик – з вуличним скалодромом, шведською стінкою, стінкою для перелазу, великий ліаною, колодою і рукоходом. Для дорослих поставлять вуличні тренажери.

Новий сквер обладнають лавочками, урнами, садовим бетонним кріслом і облаштують клумби. Для велосипедистів поставлять парковку на п’ять місць. На території будуть пішохідні доріжки і сучасне освітлення.

У новому сквері висадять квіти і чагарники також висадять траву для газону. Дерева досаджувати не будуть, оскільки їх тут вже і так достатньо.

Аукціон повинні провести 30 квітня – тоді стане відома точна вартість робіт і який підрядник їх виконуватиме. Завершити будівництво повинні до 31 грудня цього року.