Дніпро лякатимуть кам’яні “баби”. Нестрашно про страшне: до музею на Геловін

31.10.2020 14:32   -

31 жовтня і 1 листопада, з 11:00 до 18:00 в Історичному музеї ім. Яворницького, локації просто неба. Майданчик біля музею, локація біля Вартових, музейний дворик.

Любите страхіття та жахи? Тоді вам до музею!

На вас чекає декілька локацій, фото-зона і територія смаколиків! Останній день жовтня, перший день листопада, блакитний місяць, який сходить ледь не раз на століття… У музеї буде кілька локацій, фотозони, імпровізований фудкорт. Можна буде взяти участь у наукових дискусіях про відьом і домовиків. Окрема програма для дітей: майстер-класи зі створення маленьких жахіть, вікторини та подарунки.

Куди піти на Геловін у Дніпрі, щоб провести його нестандартно і пізнавально  — КУСТ

І навіть це ще не все! Наукові дискусії про відьом і домовиків, майстер-класи зі створенні маленьких жахливостей, вікторини, подарунки і сюрпризи.

В історичному зробили дводенний марафон з театралізованними екскурсіями та майстер-класами. Чимось це буде нагадувати музейну ніч.

31 жовтня: розповідь про історію свята, лекції “Вступ до української демонології: хто за піччю сидить, хто на мітлі летить” і “Про відьом”, майстер-класи.

1 листопада: розповідь про історію свята, лекції про вовкулак і кельтську міфологію, дискусія “Чому ми любимо боятися”, майстер-класи.