Тролейбус № 20 в Дніпрі: хроніки нещасливого маршруту

14.01.2020 14:38   -
Автор:

Тролейбусний маршрут № 20 міста Дніпра постійно потрапляє в стрічку новин через різні нетипові, а іноді, небезпечні ситуації.
Всього лише за останній рік трапилося чимало неприємностей на цьому маршруті.
Наприклад, у лютому 2019 року через те, що водій тролейбуса 20-го маршруту втратив свідомість, сам транспортний засіб ледь не впав з мосту. Тролейбус рухався по проспекту Мануйлівському і в момент підйому на міст над проспектом Слобожанським сталася несподіванка – тролейбус із пасажирами покотився назад і дивом не перекинувся.

22 листопада 2019 року прямо в салоні тролейбуса № 20 від втрати крові втратив свідомість молодий чоловік. Він увійшов у тролейбус на зупинці Калинова і одразу ж упав. Швидка, що приїхала за викликом, не змогла врятувати юнака – він помер.

5 грудня 2019 року тролейбус цього ж маршруту на Слобожанському проспекті хулігани закидали сніжками, через що було розбите скло в тролейбусі. Пасажири і водій, на щастя, не постраждали.

Ввечері 11 січня 2020 року в 20-му тролейбусі знов сталася подія із кровавим слідом – чоловік у нетверезому стані почав порушувати громадський порядок, при чому так агресивно, що інші пасажири змушені були заспокоювати хулігана балончиком із перцевим газом. В процесі втихомирення, буйному пасажиру було завдано певних травм, в результаті чого підлога тролейбуса була у слідах крові. Поліція затримала дебошира, а тролейбус відправився в депо.

Наведена статистика відображає всього лише період одного року.
А скільки схожих подій трапилося в попередні роки? Наведені ситуації є просто збігом обставин, чи маршрут № 20 справді притягує неприємності?
Днепр. Главное