«Народний фронт» зняв 12 кандидатів з мажоритарних округів

14.10.2014 14:02   -
Автор:

Політична партія «Народний фронт» ухвалила рішення про зняття 12-ти кандидатів по мажоритарних округах, щоб таким чином не допустити перемоги на виборах одіозних представників режиму Віктора Януковича.
Про це сьогодні заявила член політради партії «Народний фронт», медіа-експерт Вікторія Сюмар під час спільної прес-конференції з кандидатом у народні депутати від Блоку Петра Порошенка, журналістом Мустафою Найємом в Українському кризовому медіа-центрі, передає видання “ГЛАВНОЕ“.
«Дев’ять кандидатів-мажоритарників «Народний фронт» зняв в округах, де мали шанси на перемогу представники колишньої влади, на користь кандидатів від Блоку Петра Порошенка. Зокрема, округ №31, ми зняли Сергія Олійника, щоб не пройшов регіонал Костянтин Павлов, округ №64 – знято Андрія Озерчука, для щоб не пройшов регіонал Володимир Пєхов. Округ №76 – ми зняли Максима Ваната, аби не пройшов Євген Карташов. Округ №80 – ми зняли Олександра Пшеничного, аби до парламенту менші шанси мав потрапити Євген Балицький, округ №135 – ми зняли Єгора Прокопчука, аби завадити потрапити до парламенту Сергію Ківалову. На окрузі №137 ми зняли Олександра Барського, аби менші шанси мав регіонал Леонід Клімов, на окрузі №178-му ми зняли Романа Шахматенка, аби не допустити перемоги Дмитра Добкіна. Округ №182 – зняли Ігоря Пастуха проти Володимира Сальдо, і округ №207 – ми зняли Сергія Сергієнка, щоб не допустити перемоги регіонала Ігоря Рибакова», – заявила Сюмар.
«Ми відібрали наших кандидатів, які займають 3-4 місця, з тим, аби вони могли додати іншому демократичному кандидату, щоб ці регіонали не потрапили до парламенту», – наголосила Сюмар.
У свою чергу Мустафа Найєм повідомив, що його політична сила зняла двох кандидатів на користь кандидатів від «Народного фронту».
«Блок Петра Порошенка зняв двох кандидатів, аби не пройшов Віталій Журавський, проти нього буде кандидат від «Народного фронту» Дзюбик Павло і буде знято Олександра Давтяна, щоб не пройшов Володимир Скоробагач, на користь кандидата від «Народного фронту», – заявив він.
Він також повідомив, що на дев’яти округах, на яких знялися кандидати від «Народного фронту», спільними кандидатами від демократичних сил будуть наступні особи.
«Проти Костянтина Павлова – Віталій Олійник, проти Євгена Карташова на 76-му – буде Микола Фролов, проти Євгена Балицького буде Сергій Мінько – це 80 округ, проти Сергія Ківалова на Одещині буде Віктор Наумчак, проти Леоніда Клюєва буде Валерій Понепалюк, проти Володимира Сальдо – Олександр Співаковський, проти Ігоря Рибакова – Євген Євлахов», – повідомив кандидат у народні депутати від Блоку Петра Порошенка.
«На мій погляд «Народний фронт» зробив дуже потужний крок і вони вклали багато зусиль для того, щоб узгодити єдиних кандидатів від демократичних сил», – наголосив Мустафа Найєм.
Нагадаємо, на Дніпропетровщині «Опозиційний блок» зняв з виборів 12 своїх кандидатів.