Нардеп звинуватив БПП у перешкоджанні його роботі

05.01.2017 13:07   -
Автор:

Народний депутат Віталій Купрій заявив, що представники Дніпропетровського обласного осередку партії «БПП» заважають йому працювати.
Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук , повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«Працюю на окрузі в Дніпропетровський області в сільських районах. Зустрічаюсь з сільськими і селищними головами, збираю інформацію про проекти капітального будівництва, щоб підняти питання їх державного фінансування.
Це ремонти амбулаторій, дитячих садків, клубів, освітлення вулиць, благоустрій парків і зон відпочинку, боротьба з підтопленням, тощо.
Цікавий факт, що напередодні керівництво обласного БПП обдзвонило більшу половину голів і переконало їх відмовитись від співпраці зі мною. Дійсно, ні Порошенка, ні його політичну силу я не поважаю. Але ж така позиція БПП шкодить більш за все місцевим громадам. Адже їх проекти так і залишаться без державних грошей, а обласних коштів на їх реалізацію явно недостатньо.
Проте місцевим рошенівцям краще, коли на моєму окрузі гірше. Ну що ж, буду співпрацювати лише з тими головами, які не ставлять політичні інтереси вище за інтереси своїх громад», – написав він.
Читайте также: У Васильківському районі відбулася спроба рейдерського захоплення?