Нардеп Кужель підтримала у Дніпрі молодого кандидата у ВР від «Батьківщини»

09.06.2016 13:48   -
Автор:

Нардеп Олександра Кужель приїхала до Дніпра, щоб підтримати кандидата від партії «ВО «Батьківщина» на проміжних виборах по 27 округу Тетяну Корнійчук.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу політичної сили.
«До Дніпра я приїхала сьогодні як куратор, щоб підтримати нашого кандидата. Хочу сказати, що молодь «Батьківщини» виправдала наші сподівання. Експеримент, який провела Юлія Володимирівна, їй вдався. Наша фракція в Парламенті працює як монолітний кулак. Ми – єдині, хто не були помічені ні в кнопкодавстві, ні в перебіганнях з фракції до фракції», – сказала вона.
За її словами, на жодному з семи округів, де проводяться проміжні вибори до Верховної Ради, «Батьківщина» не виставляла технічних кандидатів. «І це наша принципова позиція. Юлія Володимирівна Тимошенко дала завдання усій партії допомогти кандидатам. Підтримати Тетяну Корнійчук до Дніпра приїдуть і Юлія Тимошенко, і Іван Кириленко та інші народні депутати», – відзначила вона.
Політик вважає, що Тетяна Корнійчук зможе себе проявити у Парламенті якнайкраще. «Тетяна Корнійчук подобається мені тим, що у неї є стержень. Вона може служити людям, жертвувати собою заради людей. Я сама балотувалась по мажоритарці у 1994 році у Запоріжжі. Домоглася своєї мети – ввела єдиний подарок для підприємців, що стало основою для формування середнього бізнесу в країні. Такі люди, як Тетяна Корнійчук, активні, кращі навіть багатьох народних депутатів зі стажем. Головне – щоб було бажання служити», – підкреслила народний депутат.

Також Олександра Кужель розповіла про останні добутки фракції партії «ВО «Батьківщина» у Верховній Раді. ««Батьківщина» домоглася зняття оподаткування пенсій. Залишилось тільки оподаткування пенсій понад 10 тисяч гривень», – сказала вона.
Кужель повідомила, що сьогодні у фракції працюють над тим, щоб примусити колег по Раді проголосувати за законопроект про термінову індексацію заробітних плат, пенсій та стипендій. «Ціни в Україні зовсім не відповідають купівельній спроможності українців. Те, що в 2014 році, було однією гривнею, зараз це тільки 40 копійок. Тому ми вимагали ще від Яценюка прийняти законопроект про термінову індексацію заробітних плат, пенсій та стипендій. На жаль, депутати не проголосували за нього і при Гройсмані. «Батьківщина» вимагає індексації, і це не є популізмом. Це відстоювання інтересів людей. Щоб зараз підняти пенсії в два рази, необхідно 40 млрд грн. Ми порахували, що 20 млрд грн одразу ж повернеться в бюджет в якості податків. Ще 20 млрд грн. люди увіллють в українську економіку», – сказала вона.