Нардеп Курячий заявив про путінських агентів на “Південмаші”

11.02.2015 16:30   -
Автор:

Народний депутат з Дніпропетровська Максим Курячий заявив, що ситуацію навколо “Південмашу” розхитує проросійська агентура.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Немає необхідності говорити про те, що таке “Південмаш” для українського військово-промислового комплексу, космічної галузі, іміджу та слави нашої держави. Але сьогодні, коли наші герої на фронті потребують новітньої зброї, цей гігант опинився на межі виживання. Фактично флагман українського ВПК під час війни виключено з роботи, загальний борг з виплати заробітної плати сягає 90 мільйонів гривень за 7 місяців, масово звільняються працівники, орієнтовно до березня “Південмаш” зупинив свою роботу. Останнім часом проросійська агентура намагається розхитати ситуацію, проплачені путінські агенти провокують працівників заводу на акції протесту для картинки на російських телеканалах”, – повідомив Максим Курячий сьогодні під час свого виступу у Верховній Раді.
Щоб врятувати підприємство, нардеп запропонував план його порятунку: “Перше. Звернутися до Прем’єр-міністра України з проханням винайти можливість врегулювати питання погашення заборгованості по виплаті зарплатні – це стабілізує ситуацію і надасть людям сил та впевненості. Друге. Завантажити підприємства оборонним замовленням, завод може випускати сучасні гранатомети та снаряди до них… Третє: починати роботу над створенням сучасної оперативно-тактичної ракети, це буде найкращий аргумент у примусі до миру знахабнілого агресора”.