Нардеп Курячий стверджує, що на “Південмаші” працює російська агентура

13.05.2015 20:30   -
Автор:

Під час сьогоднішньго засідання Верховної Ради України народний депутат з Дніпропетровська Максим Курячий нагадав Кабміну про непогашені борги перед “Південмашем”, хоча це питання Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв вирішити більше місяця тому. За його словами, цією ситуацією скористалася російська агентура.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Майже 200 народних депутатів України мали честь підтримати ракето-космічну галузь нашої держави. А саме Південний машинобудівний завод. Це питання, яке об’єднало патріотичні сили українського парламенту, це питання, яке потребує негайного вирішення”, – заявив нардеп.
За його словами, “агенти Росії” продовжують розхитувати ситуацію: “На підприємстві сьогодні тимчасово зупинено виробництво, люди не отримують зарплатню майже 7 місяців, російська агентура розхитує ситуацію”.
Максим Курячий звернувся до спікера парламенту з проханням передати Арсенію Яценюку колективне звернення нардепів.
“І я звертаюся до вас, передати це колективне звернення, яке дійсно здатне приймати навіть будь-які історичні і політичні рішення, до Прем’єр-міністра. Питання і прохання негайно вирішити цю ситуацію із залученням і Міністерства фінансів, і Міністерства оборони”, – заявив він.