Нардеп Денисенко відхрестився від групи «Приват»

26.07.2018 12:45   -
Автор:

Андрій Денисенко пояснив свій вихід з партії «Блок Петра Порошенка» конфліктом на ґрунті вбивства у Волновасі працівника СБУ, до якого причетний помічник нардепа.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на «Вибори вибори».
«Вони вважали мене людиною «Привату», хоча я завжди був людиною Яроша. Мій вихід із фракції БПП був пов’язаний з публічною атакою на мене з боку ГПУ, СБУ, АП та окремих членів фракції під час конфлікту президента з Коломойським за «Укрнафту та «Укртранснфту», – переконує Денисенко.
Андрій Денисенко всього тричі намагався потрапити до парламенту і щоразу – від різних політичних сил. Минулого разу він балотувався від партії «Свобода», а в 2006-му – «Пора–ПРП». У четвертому скликанні був помічником депутата від «Нашої України» Івана Васюника.
«Я є принциповим націонал-патріотом, націоналістом-державником і був лише в партіях правого і право-центристського спрямування, – пояснює нардеп. – Починав свій політичний шлях у КУНі при Славі Стецько, був у НРУ за часів Чорновола, очолював регіональні структури Ющенка, організовував у Дніпрі обидві революції, брав участь у формуванні добробатів та загонів «Правого сектору».