На Закарпатті прем’єр Шмигаль влаштував показуху: привезені в лікарню медичні засоби поїхали разом із чиновниками

24.04.2020 15:52   -
Автор:

У Закарпатську обласну лікарню ім.Новака під час візиту прем’єра Дениса Шмигаля привезли засоби індивідуального захисту для лікарів, але потім автобус із доставленими засобами просто поїхав з лікарні. Тобто, Шмигаль зробив гарну картинку про те, як він доставляє необхідні засоби в лікарню, а лікарям ті засоби навіть не віддали.
Про цю ситуацію розказав журналіст Віталій Глагола у своєму телеграм каналі, повідомляє видання Zak-insider.

«Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль звітує у себе в телеграмі: «У літаку ми привезли на Закарпаття частину засобів індивідуального захисту, які Офіс Президента постійно доправляє в Україну. Частку цієї поставки ми передали для потреб області, а іншу доправили в лікарню». Через годину телефонували лікарі і просили допомогти із респіраторами, бо до завтра не вистачить. А знаєте чому? Допомогу привезли, передали в лікарню, а потім забрали раз із від‘їздом прем‘єр-міністра. А лікарям вона потрібна прямо сьогодні. Ця показуха колись закінчиться?», – зазначає журналіст.
За словами журналіста, медичні засоби захисту доправили до медичного департаменту, що має розподіляти надану допомогу. Може так і правильно, але навіщо було робити вигляд, що допомогу передано в лікарню? Головне – щоб картинка гарна була у Фейсбуці.