На святкування Дня міста Дніпра витратять мільйони з бюджету

13.09.2019 10:00   -
Автор:

Святкування Дня міста Дніпро розпочнеться з 13 вересня з відкриття нового скверу й коштуватиме бюджету 8 мільйонів гривень.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Depo.Дніпро“.
У системі Prozorro департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики виплатить ТОВ “Івент Інвест” 2,2 млн гривень за організує святкування Дня міста на майданчику поряд із театром Шевченка.
У Дніпрі 14 вересня на площі біля Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка буде організований 40-хвилинний виступ гурту “Baccara” та 45-хвилинний виступ кавер-гурту (виконання в стилі Диско-80,90-х).
На площі буде встановлена сцена та 1000 стільців.
Сцену охоронятимуть 20 охоронців.
На Фестивальному причалі Дніпра відбудеться турнір на звання “Найсильніша людина України 2019” за участю Василя Вірастюка та 40 спортсменів.
Комунальне підприємство “Організаційно-аналітична служба” виплатить тому ж ТОВ “Івент Інвест” 3 млн гривень за організацію 14 вересня на Фестивальному причалі 45-хвилинний виступ співачки Олі Полякової та 45-хвилинний виступ співачки Jerry Heil.
Також запланований 60-хвилинний виступ кавер-гурту (сучасної пісні) та 2-годинний виступ місцевих колективів.
Також за бюджетні кошти підрядник має організувати банкет на 150 осіб у центрі “Менора”. Банкет супроводжуватиметься 2-годинною грою музикантів.
За 2,2 млн гривень 14 вересня у Дніпрі відбудеться урочисте відкриття свята “День міста”, алея творчості “Мистецький квартал” на набережній, всеукраїнський фестиваль духових оркестрів “Dnipro Spirit of orchestras” та арт-проект “Битва хорів” на площі Героїв Майдану, всеукраїнський фестиваль вуличного танцю “DNEPR Street battle” на Європейській площі, карнавал “I LOVE DNIPRO” та водне шоу поряд із цирком, рок-фестиваль “Dnipro – Rock – 2019” на пляжі Сагайдак, концертно-розважальна програма “Карнавал талантів” на набережній Дніпра.
У карнавалі має взяти участь не менше 5 тис. учасників, що пересуватимуться пішки та на 10 платформах.
За 391 тис. гривень у Дніпрі 13 вересня буде організоване відкриття скверу “Правобережний” на ж/м Перемога-1.
До відкриття орендується генератори піни та мильних бульбашок, сцена та сценічне обладнання, матеріали для конкурсів та майстер-класів.
Також, за 63 тис. гривень на Монастирському острові 14 вересня буде проведений лицарський турнір.