На Січеславщині – жодної спроби теракту диверсії або прориву ворожих військ

25.02.2022 12:14   -

Прориву ворожих військ на територію області не відбулося. Ситуація контрольована. Постраждалих чи жертв серед цивільного населення немає. Жодних диверсій та терактів. Про це під час брифінгу розповів голова Дніпропетровської обласної ради, заступник голови Ради оборони Дніпропетровської області Микола Лукашук. 

«Вчора було запроваджено комендантську годину, порушень нині не зафіксовано. Тішить, що люди усвідомлюють всю серйозність ситуації і ставляться до обмежень з розумінням. Жодної спроби теракту або диверсії, так само, як і спроб російських окупантів зайти на територію Дніпропетровщини не зафіксовано», – зазначив Микола Лукашук. 

Всі об’єкти критичної інфраструктури в області залишаються під посиленою охороною. Всі цілі та неушкоджені.

Системи життєзабезпечення області працюють в штатному режимі: електроенергія, тепло, газ, водопостачання – все без перебоїв.

«Розгорнуті сили територіальної оборони, встановлені блок-пости. Усі дороги проїзні. Банки, аптеки, магазини працюють у штатному режимі. Тримаємо постійну комунікацію із центральною владою», – додав Микола Лукашук.

Жителів області закликали записуватися до рядів територіальної оборони, здавати кров та довіряти лише перевіреній інформації.