На Донбасі затишшя: 1 порушення режиму тиші за минулу добу

03.03.2021 08:47   -

Минулої доби, 2 березня, в зоні проведення ООС було відносно тихо і спостерігачі зафіксували всього одне порушення встановлених домовленостей – поблизу населеного пункту Водяне.

Від початку поточної доби збройні формування РФ один раз порушили домовленості досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи у Мінську. Так, районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, окупанти відкривали прицільний вогонь з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів“, – повідомляє прес-служба ООС.

Бойових втрат і поранень в українських підрозділах не було зафіксовано.

Окрім того, ворожий беспілотник проводив розвідку українських позицій поблизу населеного пункту Жовте неподалік Щастя. Розвідувальний апарат було знешкоджено засобами радіоелектронної боротьби.

Від початку поточної доби нових випадків порушення режиму тиші не зафіксовано.

Напередодні, 1 березня, як уже повідомлялось, в результаті підриву військового авто на невстановленому вибуховому пристрої на Донбасі постраждали 9 українських військових. Один із них отримав поранення.

Деякі експерти прогнозують подальше загострення ситуації на Донбасі, адже терористи намагаються оволодіти важливими з тактичної та стратегічної точок зору позиціями.