На Донбасі загинув воїн із Дніпропетровщини

10.04.2020 16:01   -
Автор:

В зоні проведення ООС вчора, 9 квітня, в результаті обстрілу українських позицій терористами на Луганщині, загинув солдат, механік-водій механізованого батальйону Олексій Купріков, мешканець смт. Черкаське Дніпропетровської області.
Повідомлення про це було опубліковано на Фейсбук-сторінці 93 бригади “Холодний Яр”.
«Із глибоким сумом ми повідомляємо про смерть у бою нашого бійця – солдата Олексія Купрікова із позивним «Лєший», механіка-водія механізованого батальйону. Він загинув внаслідок ворожого обстрілу позицій 93 бригади Холодний Яр на Луганщині, отримавши множинні осколкові поранення, які виявилися несумісними з життям. Засоби захисту, на жаль, не врятували», – йдеться у повідомленні.

Олексій народився 1971 року, у нього залишились дружина та 19-річний син.
«Він вирізнявся від більшості статечністю та виваженістю. Адже часто буває, що люди після «учєбки» жаліються: мене, мовляв, нічому не навчили, тому я нічого не вмію. Льоша ж навпаки, навіть якщо чогось і не знав, ґрунтовно та розсудливо намагався зрозуміти у деталях, як що працює, як краще полагодити техніку. І в нього це дуже добре виходило. Був спокійний, розважливий, зацікавлений у своїй роботі. З ним було легко служити. Дуже шкода втрачати таких людей», – згадують побратими Олексія.