На Донбасі відносно спокійно: 1 порушення режиму тиші за добу

25.01.2022 10:08   -

Попри напружену ситуацію із чутками про російську інтервенцію, минула доба на Донбасі пройшла відносно спокійно.

Прес-служба ООС повідомила, що упродовж минулої доби, 24 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню: У бік Причепилівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Станом на 7 годину ранку, 25 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив про те, що запорукою успіху у протистоянні російській агресії є підготовка умов для широкого національного спротиву.

Реалістично оцінюючи співвідношення військового потенціалу російської і української армії, наше завдання – створити асиметричні відповіді там, де баланс поки що не на нашу користь. Для цього ми повинні зробити так, щоб російській військовій машині протистояла не тільки армія та інші структури сектору безпеки і оборони України. А вся українська нація. Підготовлена, озброєна, об’єднана. Саме це ми маємо протиставити російським спробам спричинити в нашій країні паніку, зневіру та розгубленість. Тоді у агресора не буде жодних шансів. І навіть думок вдатися до якоїсь авантюри“, – заявив Резніков.