На Донбасі терористи ведуть мінометний вогонь – один український воїн поранений

23.01.2022 09:54   -

За минулу і поточну добу проросійські терористи на Донбасі кілька разів відкривали вогонь по українських позиціях із мінометів калібру 82 та 120 мм. В результаті обстрілів, учора, 22 січня, один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Упродовж минулої доби, 22 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення: 3 обстріли, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також скидання гранатометного пострілу за допомогою БПЛА.

Неподалік ТРАВНЕВОГО та безпосередньо по населеному пункту ТРАВНЕВЕ ворог двічі відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу ВОДЯНОГО Донецької області російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. Крім цього, противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-25“, – уточнює прес-служба ООС.

Станом на 7 годину ранку, 23 січня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння: в напрямку Водяного окупанти 4 рази відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.