На Донбасі поранено бійця. За добу – 13 порушень режиму тиші

29.12.2020 10:29   -

Терористичні угруповання на Донбасі за минулу добу вчинили 13 збройних провокацій, в результаті чого один український воїн отримав поранення.

Поблизу Чермалика противник також застосував стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого вогню один наш воїн отримав поранення. Військовослужбовця було доправлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів. Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК“, – повідомляє прес-служба ООС.

Бойовики використовували як стрілецьку зброю і гранатомети, так і міномети. В районі населеного пункту Водяне, на Приазов’ї, російські найманці використали для обстрілу міномети калібру 120 мм. Для коригування вогню використовувався безпілотний літальний апарат.

Неподалік Південного терористи використали міномети калібру 82 мм. В районі Мар’їнки та Авдіївки противник кілька разів вів вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем. Поруч зі Світлодарськом противник застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Новоолександрівки – ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.