На Дніпропетровщині стартує проект для дозвілля «Open Weeks Osvitorium»

31.07.2018 10:00   -
Автор:

На Дніпропетровщині стартує проект молодіжного центру «Освіторіум», метою якого є підвищення активності жителів міста та області. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» розповів один з організаторів Сергій Седлецький.
«Ми продемонструємо дітям, батькам, молоді, а також іншим громадянам Дніпра та області нові можливості для неформальної освіти, розвитку, співпраці, змістовного дозвілля, творчості та спорту, що очікують їх на території молодіжного центру Освіторіум. Open Weeks Osvitorium складається з великої кількості проектів різноманітної спрямованості (просвітницькі, спортивні, творчі тощо), що об’єднані єдиною метою і проходять здебільшого на території нової локації молодіжного центру “Освіторіум” на вул. Яружна 49-а. Це, зокрема, пікніки громадських організацій, спікінг-клаби, курси англійської та китайської мов, акустичні вечори, квести, тощо», – зазначив він.
Для організацій, які прагнуть проводити спільні заходи на цій території, існує форма для подачі заявок.
https://goo.gl/forms/sFBrbjXPk2AtR12W2
Для відвідувачів всі проекти відкриті і безкоштовні, проте деякі потребують попередньої реєстрації (наприклад, квест містом). Інформацію можна знайти на сторінках в соцмережах і телеграм.
https://www.instagram.com/yc.dp.ua/
https://www.facebook.com/yc.dp.ua/