На Дніпропетровщині відзначили кращих студентів року

19.12.2019 17:15   -
Автор:

Розумники, спортсмени, новатори, громадські лідери, волонтери, митці, журналісти та унікуми. У таких номінаціях на Дніпропетровщині визначили кращих студентів 2019-го. Обласний конкурс для талановитої молоді організувала Дніпропетровська ОДА. Переможцями, лауреатами та дипломантами стали майже півсотні хлопців та дівчат.
«Молодь – наш дорогоцінний потенціал. Саме їй вже завтра розвивати регіон і робити все задля його процвітання. Конкурс «Студент року Дніпропетровщини» проводимо вже дев’ятий рік поспіль. Зазвичай до участі долучаються понад 100 хлопців та дівчат, – зазначила заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай. – Ми і надалі інвестуватимемо в молодихлюдей нашої області, аби вони відчували, що включені у життя громади».
Переможців конкурсу визначили у 10 номінаціях: «Розумник року», «Спортсмен року», «Інноваційний прорив року», «Лідер студентського самоврядування року», «Громадський діяч року», «Художня самодіяльність року», «Волонтер року», «Митець року», «Студентський засіб масової інформації року», «Унікальна номінація року».
Серед них – студент Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Єгор Поливанов. Його визнали найрозумнішим. Хлопець – неодноразовий переможець різноманітних конкурсів наукових робіт, учасник міжнародних конференцій в Україні та за її межами.
У номінації «Спортсмен року» переміг студент Національної металургійної академії Святослав Герасимчук. Він – дванадцятиразовий абсолютний чемпіон України, десятиразовий володар Кубку України, Майстер спорту України.
«У спортсменів завжди настрій на перемогу. Приємно розуміти, що ти щось робиш краще за інших, а найголовніше – краще за себе вчорашнього, – поділився Святослав Герасимчук. – Та своїм найголовнішим досягненням вважаю власну родину. У свої 22 роки маю дружину і двох чудових діточок».
Десять переможців отримали відзнаки та цінні подарунки.
Ще 35 студентів стали лауреатами та дипломантами конкурсу. Їм вручили дипломи і сувеніри.