На Дніпропетровщині презентували можливості співпраці з Євросоюзом

11.09.2018 18:15   -
Автор:

11 вересня Кам’янське відвідала делегація Представництва ЄС в Україні. У межах візиту для містян провели низку інформаційних заходів. Про це повыдомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“, з посиланням на пресс-службу Кам’янської міської ради.
На засіданні розглянули питання про партнерство України та Євросоюзу, про допомогу, яку ЄС надає Україні, а також про популярні програми Євросоюзу. Серед них – U-LEAD, Horizon 2020 року, Creative Europe, Erasmus+, COSME, EU4Business та інші. Представництво ЄС – дипломатична місія, яка працює в Україні понад 20 років та представляє всі інституції та всі держави Євросоюзу.
Цього дня у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості імені О.Кошового пройшов брейн-ринг для молоді на тему Європейського Союзу. Мета заходу – покращити знання молодих людей про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.
Для представників громадських організацій, бізнесу, активістів та усіх зацікавлених у програмах від ЄС містян у Центрі позашкільної роботи пройшла презентація актуальних програм від Європейського Союзу. Під час заходу фахівці представили огляд відкритих і актуальних програм Євросоюзу для малого та середнього бізнесу, культурні програми та освітні проекти.