На Дніпропетровщині за титул «Студент року» змагаються 143 представники вишів

10.11.2014 12:58   -
Автор:

Наразі експертне журі закінчує розгляд конкурсних анкет. Кращих визначать у 10 незмінних номінаціях. Імена переможців стануть відомі вже 18 листопада у ході стилізованої церемонії нагородження. Її проведуть у форматі вручення кінопремії «Оскар».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Загалом у 2014 році кількість учасників першості перевищила минулорічний показник. Попереднє змагання зібрало 129 студентів. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.
Учасники конкурсу традиційно змагаються у 10 номінаціях. Це «Художня самодіяльність», «Розумник року», «Студентський засіб масової інформації», «Волонтер року», «Митець року», «Лідер студентського самоврядування», «Громадський діяч року», «Унікальна номінація», «Спортсмен року» та «Інноваційний прорив року».
Читайте також: На Дніпропетровщині студентам призначено академічні стипендії Президента України
Журі оцінює роботи конкурсантів за десятибальною шкалою. Експерти враховують актуальність, соціальну значимість та професійність рівня виконання роботи.
Як і минулого року, за підсумками першості у кожній з номінацій буде обрано троє лауреатів. Серед них визначать десятьох володарів звання «Студент року-2014».
Довідка. На Дніпропетровщині працює 79 навчальних закладів I-IV рівнів акредитації. Тут здобувають вищу освіту понад 150 тис студентів.