На Дніпропетровщині визначать кращого студента

21.10.2014 15:44   -
Автор:

В області триває відбірковий етап конкурсу «Студент року-2014». Подати заявки на участь можна до 24 жовтня 2014 року.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Надсилати свої анкети та конкурсні роботи учасники можуть за адресою: jaremko@adm.dp.ua. Загалом за три роки проведення студентської першості у змаганнях взяли участь близько 400 студентів вишів Дніпропетровщини. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.
Для учасників конкурсу передбачено 10 номінацій: «Художня самодіяльність», «Розумник року», «Студентський засіб масової інформації», «Волонтер року», «Митець року», «Лідер студентського самоврядування», «Громадський діяч року», «Унікальна номінація», «Спортсмен року» та «Інноваційний прорив року».
Оцінювати роботи конкурсантів будуть за десятибальною шкалою. Серед основних критеріїв відбору: актуальність, соціальна значимість, професійність рівня виконання роботи.
За підсумками першості у кожній з номінацій буде обрано троє лауреатів. Серед них і визначатимуть десятьох володарів звання «Студент року-2014».
Довідка:
На Дніпропетровщині працює 79 навчальних закладів I-IV рівнів акредитації. Тут здобувають вищу освіту понад 150 тис студентів.