На Дніпропетровщині всіх отримувачів субсидій занесуть у спеціальний реєстр

10.08.2017 11:15   -
Автор:

Вже до кінця поточного року буде створений Єдиний реєстр отримувачів житлових субсидій.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на “Урядовий портал”.
19 липня Кабінет Міністрів України прийняв постанову „Деякі питання щодо призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”.
Зазначеним актом передбачається внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, якою визначено порядок надання житлових субсидій, в частині внесення інформації про призначені субсидії до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.
Відповідно до постанови, реєстр буде створений до 20 грудня поточного року.
Держателем реєстру визначено Міністерство соціальної політики, а інформацію про призначені субсидії включатимуть до реєстру структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних, районниху містах держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах рад, які призначають субсидії.
Прийняття акта дозволить налагодити єдиний державний облік отримувачів субсидії, що підвищить ефективність надання відповідної допомоги населенню Дніпра та усієї країни.