На Дніпропетровщині стартують безкоштовні IT-курси для переселенців

02.12.2015 16:27   -
Автор:

Отримати якісну IT-освіту – така перспектива відкривається перед переселенцями, які нині проживають на Дніпропетровщині. Це стане можливим завдяки безкоштовному курсу «Frontend-developer: навчальна програма для переселенців». Тримісячне навчання стартує 7 грудня. 50 студентів, які витримають відбір, проведуть за партами 140 годин.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Спеціальність, яку будуть опановувати переселенці, називається Frontend-розробник. Це фахівець, який знається на web-програмуванні клієнтської частини веб-сайту. Його завдання – створення привабливого та зручного веб-дизайну і інтерфейсу. Студенти вчитимуться працювати в команді, правильно презентувати себе, дізнаються секрети написання резюме та вдалої співбесіди. Також програма передбачає екскурсії по ІТ-компаніям регіону.
По завершенню курсу кожен пройде підсумкове тестування. Випускники отримають відповідні сертифікати. Це дасть їм можливість пройти стажування та знайти роботу у провідних IT-компаніях Дніпропетровської області.
Відбір учасників розпочався 30 листопада й продовжиться до 4 грудня включно. Проходить він за адресою пр. Карла Маркса, 101, 3 поверх, з 10:00 до 18:00. Детальну інформацію можна дізнатися за телефонами (056) 766-07-89 або (063) 160-58-36.
«Frontend-developer: навчальна програма для переселенців» реалізується в рамках проекту ПРООН в Україні «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» за фінансової підтримки уряду Японії.
Сьогодні на Дніпропетровщині проживає майже 76,7 тис. переселенців.