Дніпропетровщина отримала нового головного ветлікаря

04.11.2014 15:33   -
Автор:

Нового начальника головного управління ветеринарної медицини в Дніпропетровській області представив перший заступник губернатора Віктор Сергєєв.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Ви, працівники ветеринарної служби області, виконуєте дуже важливу роботу. Можливо, вона не така помітна для пересічних громадян, але завдяки вам на Дніпропетровщині не допущено виникнення та розповсюдження небезпечних хвороб тварин та птахів. Це результат комплексної системної роботи», – зазначив Віктор Сергєєв.
Також привітав нового керівника та побажав йому успіхів у подальшій роботі директор департаменту ветеринарної служби та фітосанитарної служби України Олександр Вержиховський. Олександр Назарець, у свою чергу, пообіцяв сумлінно виконувати свої обов’язки.
«Хочу запевнити, що докладу всі зусилля для забезпечення якісного виконання завдань, які покладені на службу. Для її ефективної роботи є все: кваліфіковані кадри, матеріальна база, бажання працювати на благо країни», – сказав він.
Нагадаємо, що до зайняття цієї посади Олександр Назарець з 2003 року працював начальником управління ветеринарної медицини в Юр’ївському районі. Має вищу освіту. Загальний стаж роботи – 29 років.