На Дніпропетровщині офіцер здав в оренду КамАЗ, призначений для військових в АТО

19.01.2016 12:15   -
Автор:

Офіцер військкомату на Дніпропетровщині здав в оренду агрофірмі КамАЗ, призначений для відправки в зону АТО. Про це УНН-Центр повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.
Старший лейтенант одного з районних військових комісаріатів Дніпропетровщини провернув незаконну оборудку, в результаті якої “заробив” 44 тис. грн.
Як повідомляється, за мобілізаційним нарядом військового комісаріату керівництво ТОВ “Камянське” передало до однієї з військових частин вантажний автомобіль марки “КамАЗ-55111”. Технічний стан цього транспортного засобу був задовільний, однак авто потребувало деякого ремонту. За допомоги волонтерів військкомат знайшов підприємство, яке виконало ремонт автомобіля.
Читайте також: Мешканці Дніпропетровщини хочуть створити ще 2 об’єднані громади
“Однак після цього КамАЗ, замість відправки у військову частину, яка виконувала завдання в зоні проведення АТО, „зусиллями“ старшого лейтенанта було передано в строкову оренду одній з місцевих агрофірм, де він два місяці використовувався для збирання врожаю”, — йдеться в повідомленні.
Суд постановив стягнути з офіцера штраф у сумі 3400 грн. Наразі керівництвом військового комісаріату вирішується питання щодо подальшого перебування офіцера на військовій службі.
Читайте також: У Дніпропетровську на “гарячому” спіймали митників-хабарників (ФОТО)