На Дніпропетровщині молодь закликає виборців не продавати голоси

21.10.2014 22:18   -
Автор:

З 14 жовтня на Дніпропетровщині проходить всеукраїнська інформаційна кампанія «Чесні вибори. Голосуй чесно!». Мобільні групи активістів їздять невеличкими містами, селищами та селами, інформують виборців про необхідність свідомого і відповідального вибору на парламентських виборах 26 жовтня 2014 року.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Головні гасла інформаційної кампанії – «Голосуй чесно» та «Не продавай свій голос – отримай більше після виборів». У Дніпропетровській області проект реалізовується за підтримки Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України» у партнерстві з громадськими організаціями, які мають спільну мету та бачення свідомого вибору та розвитку України, – «Наше Поділля», Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» та Громадським сектором євромайдану.
Упродовж інформаційної кампанії активісти розповідають кожному перехожому виборцю про чесні вибори, непродажність свого голосу, свідомий і розумний вибір кандидата та партії. Під час вуличних акцій в місцях скупчення людей активісти поширюють листівки, жовто-блакитні стрічки, магніти.
Роз’яснювальні листівки і плакати містять також номери телефонів «гарячої лінії» КВУ. Молодь звертає увагу людей на те, що слід перевіряти також, чи голосував той чи інший кандидат за закони, що вводили в Україні диктатуру, чи є він фаховою людиною, чи не заплямував себе в корупційних скандалах.
Окрему увагу громадські діячі приділяють виборам на мажоритарних округах. В маленьких містах та селищах людям складніше отримати повну інформацію про діяльність кандидата-мажоритарника, його політичні уподобання та професійний досвід.