На Дніпропетровщині мобілізовані хлопці тренуються у воєнній справі (ФОТО)

05.03.2015 13:05   -
Автор:

На загальновійськовому полігоні Дніпропетровщини проходить активна фаза занять із загальновійськових дисциплін військовослужбовців, призваних до війська в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації.
Про це повідомляє Міноборони, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
На різних ділянках полігону захисники Вітчизни опановують інженерну підготовку, РХБ захист, виконують стрільби з усіх видів стрілецької зброї, ручних гранатометів, автоматичних гранатометів станкових АГС-17, оволодівають навичками тактичної й медичної підготовки, водіння машин.
До проведення занять залучаються досвідчені офіцери та сержанти, які мають досвід бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції. Суворі інструктори аналізують дії кожного солдата, оцінюють і дають необхідні рекомендації як правильно діяти в бойовій обстановці, вчать різним військовим хитрощам, від яких в бою може залежати життя та виконання бойового завдання.

Також особовий склад опановує майстерність з обладнання блокпостів. Військовослужбовці детально відпрацьовують практичні дії під час огляду автомобілів, відбиття нападу диверсійно-розвідувальних груп противника, а також дії в умовах кругової оборони.