На Дніпропетровщині громадська організація закликає патріотів об’єднуватись

04.06.2015 23:00   -
Автор:

ГО “Золоті Леви Чорної Сотні” Дніпропетровської області оголошує набір патріотів до лав громадської організації.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«У зв’язку зі становищем в нашій країні організація має нагальну потребу в поповнені своїх лав активними та патріотично налаштованими членами організації! В час коли більшість наших побратимів захищають нашу країну від навали окупантів, в тилу виникає велика потреба виконувати задачі таким чи іншим чином пов’язані з допомогою нашим бійцям на фронті! Також не можна залишати без уваги тих патріотів, людей які з вини загарбників та окупантів лишилися без рідних домівок! Усім їм потрібна наша допомога!
Саме тому звертаймось до енергійних, розумних патріотів які з якихось причин не змогли знайти своє місце в допомозі нашій країні! Ми разом з Вами зможемо зробити свій вклад до наближення перемоги над навалою загарбників та відновити нашу квітучу Україну.
Наразі нам дуже потрібні волонтери!
– Волонтер-охоронець, для охорони громадського порядку у волонтерських центрах міста.
– Охоронець, для охорони волонтерського табору ( містечка для воїнів АТО на узбережжі Азовського моря.) Проживання та харчування за рахунок організації.
Запис на співбесіду за номером +38-066-952-20-72
Не залишайтесь осторонь! Внесіть свій вклад до наближення перемоги! Будемо вдячні за будь яку допомогу», – зазначається у повідомленні ГО.
Читайте также: Больше всего в Днепропетровске доверяют церкви и военным