На Дніпропетровщині голова району вивів з держвласності 80 га землі

07.12.2015 18:18   -
Автор:

Голова Дніпропетровської районної державної адміністрації вивів із державної власності 80 га земель. Про це УНН-Центр повідомили в прес-службі ГПУ.
Як зазначається, 2 грудня Генпрокуратура у Верховному Суді України захистила інтереси держави під час розгляду справи про визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки, договорів її купівлі-продажу та повернення 80 га земель у власність держави.
Установлено, що голова Дніпропетровської районної державної адміністрації шляхом зловживання службовим становищем незаконно вивів із державної власності землі сільськогосподарського призначення на території Горьківської сільської ради.
Внаслідок таких дій за співучастю заступника начальника відділу Держкомзему у Дніпропетровському районі і громадянина право власності на зазначені земельні ділянки на підставі підроблених документів було оформлено на підставних осіб (студентів), якими їх відчужено одній фізичній особі.
Верховний Суд України відхилив відповідну заяву фізичної особи, чим підтвердив незаконність відчуження спірних земель на її користь.
Читайте також: Днепропетровскую полицию пополнили одиозные милицейские кадры