На Дніпропетровщині активну молодь вноситимуть у спеціальний реєстр

22.05.2015 16:35   -
Автор:

Молодь Дніпропетровщини планує створити власний інформаційний центр, а також відкритий реєстр активної молоді у вишах та профтехучилищах. Про це йшла мова під час громадського обговорення проекту нового Положення та структури Дніпропетровської обласної молодіжної ради при голові облдержадміністрації, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
В обговоренні взяли участь понад 20 представників громадських і студентських рухів, які проаналізували пропозиції та зауваження, які надійшли від небайдужих мешканців області.
Молодь Дніпропетровщини планує створити власний інформаційний центр, а також відкритий реєстр активістів у вишах та профтехучилищах. Крім цього очікується активізація молодіжних ініціатив у маленьких містечках та селах.
Ці пропозиції, а також ще низку інших поправок буде внесено до проекту положення про Дніпропетровську обласну молодіжну раду при голові облдержадміністрації та її структури.Остаточний варіант документу буде передано на розгляд керівництва облдержадміністрації до 5 червня.
Читайте також: Советник губернатора: “Зачем переводить в электронную форму то, что нужно ликвидировать?”