На Дніпропетровщині 127 учасників АТО отримають безкоштовні земельні ділянки

25.11.2014 16:42   -
Автор:

Про це повідомили в Держземагентстві України, пише “Горожанин“.
У Дніпропетровській області ухвалено 124 рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо виділення у власність учасникам АТО 127 земельних ділянок загальною площею 177 гектарів. Усього до землевпорядної служби області та відповідних органів місцевого самоврядування від захисників Вітчизни надійшло 372 заяви на отримання земельних ділянок.
На сьогодні виділено 107 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, 19 ділянок – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд і 1 ділянку – для індивідуального дачного будівництва.
Землевпорядна служба Дніпропетровщини всіляко сприяє військовослужбов цям, які захищають територіальну цілісність країни, у наданні земельних ділянок та активно проводить роз’яснювальну роботу.
Наразі ініціативу Держземагентства про соціальну допомогу сім’ям військовослужбов ців Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України, які захищають Батьківщину, підтримують у всіх районах, повідомили у Головному управлінні Держземагентства в області. На місцях оперативно діють робочі групи за участю фахівців Держземагентства та органів місцевої влади задля реалізації конституційних прав учасників АТО на безоплатне отримання земельних ділянок.