На Дніпропетровщіні переселенцям та АТОвцям допоможуть з роботою

19.07.2017 12:00   -
Автор:

За підтримки ЕС, МОМ спільно з ГО «Фонд «Професійний розвиток» продовжує набір учасників в проект підтримки працевлаштування ВПО та колишніх учасників бойових дій. Проект буде реалізовано у Дніпропетровській області.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Фонд «Професійний розвиток».
Набір продовжується за напрямком «Мікропідприємництво».
До участі у проекті запрошуються внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму, віком 18-60 років.
У рамках проекту заплановано:
– Дводенний тренінг із мікропідприємництва;
– Індивідуальні консультації.
До захисту бізнес-планів будуть допущені лише учасники, які були присутні протягом усього дводенного тренінгу. Кожен учасник має представити свою заявку особисто.
Як долучитись до проекту:
1. Зателефонувати представнику громадської організації «Фонд «Професійний розвиток» за телефоном 067-650-63- 43, 096-921-88-50.
2. Подати коротку заявку на співбесіду координатору громадської організації.
3. Завітати для анкетування та короткої співбесіди.
4. Надати копії:
– усіх сторінок паспорту та ідентифікаційного коду.
– довідки ВПО (лише для переселенців).
– посвідчення учасника бойових дій.
– свідоцтва про реєстрацію ФОП (обов’язково).
Умови участі у проекті: усі учасники, які претендують на грант, повинні взяти участь у дводенному тренінгу, підготувати бізнес-план та особисто його представити в ході захисту.
Усі учасники, які отримають грант (бенефіціари), матимуть право на отримання додаткових консультацій від ГО «Фонд «Професійний розвиток» – партнера МОМ, щодо власної комерційної діяльності. Крім того, обов’язковою умовою участі у проекті є згода співпрацювати з проектом, у тому числі надання необхідної та правдивої інформації в ході здійснення моніторингу, проведення періодичних зустрічей з представниками ГО «Фонд «Професійний розвиток» та МОМ, які можуть здійснити візит до місця здійснення діяльності до завершення проекту (липень 2018 року).