На Дніпропетровщині другий тиждень поспіль відбуваються акції протесту

04.09.2019 17:15   -
Автор:

У місті Марганці Дніпропетровської області вже другий тиждень тривають акції протесту батьків проти призначення нових директорів шкіл №11 та №7.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “СТОПКОР“.
Подробиці повідомив з місця події кореспондент інформаційного порталу в Марганці Володимир Садиков.
2 вересня 2019 року, одразу після свята першого дзвоника, батьки вищезазначених шкіл знов намагалися зустрітись з головою міста Оленою Жадько. У цей день, згідно з графіком роботи, мер повинна була вести прийом громадян, але побачивши батьків, вона зачинилась у себе в кабінеті.
Люди обурені, адже у школах почався тиск та погрози з боку нового керівництва.
Мітингувальники вимагають негайного розв’язання проблеми. Було зібрано більше ніж 700 підписів від батьків та колишніх учнів. Також вони підготували документи для подання в суд, щоб оскаржити результати конкурсів.
Нагадаємо, мер міста Марганця Олена Жадько готується до чергових місцевих виборів. Щонеділі міська очільниця влаштовує свята, на яких безкоштовно роздає їжу. Також у місті почала створюватися вертикаль влади, поступово захоплюючи всі бюджетні організації.
Стало відомо, що як колишня директорка школи №10 вона призначає своїх людей, а саме вчителів вищевказаної школи, на керівні посади. Вже декілько шкіл очолюють колишні підлеглі Олени Анатоліївни – вчителі ЗОШ №10.