На Дніпропетровщині затримали трьох осіб, що позбавили життя 76-річного дідуся

11.01.2022 19:58   -

Троє молодих людей з Покрова Дніпропетровської області скоїли жорстокий злочин – пограбували, а потім убили літню людину.

Підозрювані розбили вікно у будинку 76-річного чоловіка, жорстоко побили та задушили дідуся, після чого заволоділи його грошима та мобільним телефоном. Група складалася з двох братів – жителів м. Покров 34-х та 36 років та 22-річної жінки. Подія сталася 8 січня близько 19:30 у м. Покров Дніпропетровської області. Тіло померлого зі слідами насильницької смерті наступного дня вранці виявила місцева жителька та повідомила до поліції“, – повідомила поліція області.

Трійця жорстоко била дідуся, вимагаючи у нього гроші. Більше того, під час втечі з місця злочину, злодії напали на жінку, що прийшла провідати власника дому – збили її з ніг та відібрали срібний ланцюжок.

Поліція затримала убивць – прикраси та мобільний телефон зловмисники вже встигли здати до ломбарду; гроші, вкрадені у потерпілого були вилучені у підозрюваних.

Затриманим уже вручили повідомлення про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України – п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів), ч. 4 ст. 187 (розбій), а також підозрювані нестимуть відповідальність за ч. 2 ст. 186. 22-річна жінка буде притягнута до відповідальності за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловікам загрожує максимальне покарання у вигляді довічного ув’язнення.