На Дніпропетровщині до Дня спортивного журналіста привітали кореспондентів

03.07.2024 14:46   -

З нагоди Дня спортивного журналіста у Відділенні НОК України у Дніпропетровській області відбулася урочиста подія. Кореспондентів привітали з їхнім професійним святом та підбили підсумки роботи за перше півріччя 2024 року. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Відкритий.

На урочистому заході зібралися кращі спортивні журналісти Дніпропетровщини, представники ЗМІ, а також зіркові олімпійські призери та чемпіони. Їхня присутність підкреслила значущість події та засвідчила щиру підтримку ними цього професійного свята.

Відзнаки з нагоди Дня спортивного журналіста отримали телеканали ДніпроTV, Відкритий та 11 канал, сайти Gorod.dp.ua та Cпорт Кам’янського, а також спортивні журналісти: Анатолій Косий, Віктор Ожогін, Анатолій Шинкаренко, Володимир Сорока, Сергій Аллахвердян, Вадим Тахтерін, Віктор Куленко, Іван Проводов, Олександр Комарук та Роман Лубинський.

Відділення НОК України у Дніпропетровській області продемонструвало плідну роботу, успішно реалізувавши низку спортивних проєктів. Загалом було проведено 82 заходи, що охопили понад 6 800 жителів Дніпропетровщини. Окрім цього, з участю представників Офісу Президента України, Верховної Ради України, Міністерства молоді та спорту України, а також Національного олімпійського комітету України, було організовано 2 події на державному рівні.

За матеріалами Наше Місто.