На блокпосту добровольці затримали хама-правоохоронця

14.12.2015 22:31   -
Автор:

Полковник поліції почав конфліктувати на блокпосту і бійці “Дніпра-1” затримали його за підозрою в нетверезому водінні.
Про це Depo.Дніпро повідомили бійці полку “Дніпро-1”, які несли службу на блокпосту на трасі Запоріжжя-Донецьк в ніч на 13 грудня.
За словами добровольця, що брав участь у затриманні, візуально чоловік виглядав п’яним, службового посвідчення не показав – лише водійськіі права, хоча представлявся полковником.
“Він консультувався по телефону, як йому поводитися, пив багато соку, і якось так дунув “у трубочку”, що апарат показав 0,2 промілля. Хоча всі бачили, що він п’яний і в кімнаті стояв перегар”, – повідомив боєць “Дніпра-1”.
За його словами, чоловік погрожував своїми зв’язками і розгублені працівники поліції та медзакладу не вживали заходів. Тож через 3 години його вимушені були відпустити, як того вимагає закон.
“На руках у нього є докази, що він пройшов огляд. І він казав, що в суді нічого не доведемо. І врешті він п’яний сів за кермо. Та ми не хочемо цього так залишати, і намагатимемося довести справу до кінця”, – повідомив доброволець.
На блокпосту добровольці затримали хама-правоохоронця - фото 1
Фото ЗОВ
Як зясувалося, учасник інциденту – полковник Андрій Лещенко, в.о. начальника Мар’їнського райвідділу поліції Донецької області. За даними добровольців, він був заступником начальника Ленінського райвідділу Донецька і перебував там до липня 2014 року, коли вже велися військові дії.