Михайло Лисенко: заборона на в’їзд у Дніпро стосується транзитного транспорту

07.04.2020 21:19   -
Автор:

Згідно з рішенням спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня від 7 квітня, міська рада надає роз’яснення стосовно правил в’їзду у місто на контрольно-пропускних пунктах у Дніпро.
«Дане рішення не стосується тих, хто працює, навчається, веде бізнес, проходить лікування у Дніпрі», – сказав голова спецкомісії Михайло Лисенко.
У місто також пропускатимуть без перешкод вантажівки, якщо буде пред’явлено перевізний лист з позначкою на відвантаження у Дніпрі.
Обов’язково усім, хто перебуває у транспортному засобі, вимірюється температура. У разі її виявлення, на пост викликається бригада швидкої допомоги і потім вирішується – госпіталізувати даних осіб або відвозити на обсервацію.
Жителі інших регіонів, які здійснюють активну ділову діяльність, повинні мати достатньо вагомі причини для в’їзду в місто. Вони мають довести їх співробітникам патрульної поліції на пропускному пункті. Цим приїжджим також вимірюють температуру та діють згідно із ситуацією.
Окрім цього, співробітники поліції мають право відмовити у в’їзді в місто мешканцям інших регіонів, якщо їх цілі не мають вагомих причин. Обмеження набувають чинності 8 квітня і діятимуть до кінця загальнодержавного карантину, запровадженого урядом по всій Україні.