Муніціпальна поліція Дніпра пройшлась по «наливайкам» міста (ФОТО)

31.10.2016 14:15   -
Автор:

Інспектори муніципальної поліції разом з інспекторами департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради щодня проводять роботу з виявлення місць стихійної торгівлі та проводять перевірку торгівельних кіосків на наявність торгівлі алкоголем. Спеціальними робочими групами постійно фіксуються нові факти реалізації фальсіфікованого алкоголю в торгівельних мережах.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу КП “Муніціпальтна поліція”.
За результатами перевірок за остання дні складено 27 адміністративних протоколів.
Вилучено:
– 1331 пляшок алкоголю;
– близько 7200 пляшок пива;
– 20 літрів сурогату;
– 4 кеги пива;
– 1 кега сидру;
– 70 пачок сигарет.
До комплексних перевірок торгівельних майданчиків долучилися і представники національної поліції та дільничні інспектори. Під час перевірок виявлено, що в багатьох районах торгівля здійснюється з десятками порушень. Від правил торгівлі – до санітарних норм і вимог пожежної безпеки. Найгіршими районами міста в цьому випадку є – Новокодацький (Ленінський) та Центральний (Кіровський). Багато торгівельних «точок» підлягають негайному демонтажу згідно чинного законодавства, повідомляють в департаменті.
Наступні рейди, щодо виявлення незаконної торгівлі алкоголем, продажу продуктів харчування в невстановлених місцях, триватимуть і у подальшому, зазначають в муніципальній поліції та департаменті громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради.