Молодого негідника, який зганьбився на Алеї Героїв Небесної Сотні, затримано

23.10.2020 12:56   -

За підозрою у вчиненні хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної Сотні поліцейські затримали 21-річного студента.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками Печерського управління поліції  за підозрою у скоєнні вищевказаного кримінального правопорушення затримано 21-річного студента 3-го курсу одного з ВИШів столиці. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії. Свої протиправні дії затриманий пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння, – заява Національної поліції.

Нагадаємо, вчора відділом дізнання Печерського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій невідомого, який справляв природну потребу на Алеї Героїв Небесної Сотні, – повідомляє пресслужба поліції.

«Сьогодні вночі на спецлінію 102 від представника волонтерської групи надійшло повідомлення про те, що у телеграм-каналі одного з інформаційних порталів розміщене відео, де невідомий чоловік справляє природну потребу на алеї Героїв Небесної Сотні. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група для проведення першочергових слідчих дій», – йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що опитали можливих свідків інциденту, ретельно оглянули місце злочину і проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, щоб встановити особу правопорушника і притягнути до відповідальності.

Стаття, за якою відкрили кримінальне провадження, передбачає до п’яти років обмеження волі.

Можливо цей молодик просто не знав чи забув, що було тоді в столиці й в крані у ті буремні часи. Але найімовірніше, що його картину світу сформовано суцільним московським інтернетом, з усіма оцінками, трактуванням та акцентами. Відтак для нього поняття Революція Гідності асоціюється з фашистами і з хунтой.

Такі вчинки – вирок нашому інформаційному простору, який окуповано ворогом. Один із наслідків такої окупації – результати вибори президента та парламенту.