Молодь регіону незадоволена системою проведення конкурсу на премії від Облради

11.07.2017 10:34   -
Автор:

У конкурсі на отримання премії Дніпропетровської обласної ради за досягнення молоді у різних сферах діяльності бажають взяти учать багато молодих мешканців регіону. Проте учасники повідомляють, що сам конкурс дещо недопрацьований. Певні етапи конкурсного відбору щодо отримання цієї премії викликали великий резонанс серед молодих науковців, громадських діячів та активістів.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала голова Ради молодих вчених в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Наталя Сорокіна, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«1. Не виконуються деякі пункти Положення про відзначення та матеріальне заохочення молодих мешканців області за досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону (далі – Положення)
Згідно з пунктом Положення 4.1., висунення кандидатів здійснюється юридичними особами усіх форм власності, громадськими організаціями та іншими об’єднаннями громадян…, але не більше однієї особи від таких юридичних осіб.
Деякі юридичні особи подали два і більше кандидатів.
Також на голосування виставлені особи, списки досягнень яких не можливо порівнювати, адже у одного кандидата у списку досягнень 1 позиція, а у іншого 6,7,8.
Просимо Вас розглянути зазначені пропозиції та визначити кандидатів за дійсно документально підтверджений доробок та вклад у розвиток регіону», – пише конкурсантка.