Моя партія – партія Дніпра: Борис Філатов повідомив про вихід з УКРОПу

05.12.2018 14:45   -
Автор:

Мер Дніпра Борис Філатов оголосив про вихід з політичної партії Українське об’єднання патріотів – УКРОП. За його словами, ідея партії, співзасновником якої він був свого часу, мала бути партією волонтерів та добровольців, однак нині це не відповідає дійсності.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.
Борис Філатов підкреслив, що нині не веде жодних перемовин щодо участі в інших політичних проектах. Натомість продовжить концентруватися на роботі очільника Дніпра.
«Відсьогодні я складаю з себе повноваження члена президіуму політичної партії УКРОП та виходжу з усіх керуючих органів цієї партії, а також виходжу з самої партії. Тож відтепер не маю до неї жодного стосунку. Я не хочу брати участь у симулякрі, смішному й комічному заході під назвою президентські праймеріз, коли бродячий цирк а-ля «Буковель» мандрує країною з єдиним давно визначеним кандидатом.
Я хотів би бути рівновіддаленим від усіх політичних партій – надто напередодні президентських і парламентських виборів. Моя партія – партія Дніпра. Мені вдається консолідувати навколо себе всіх, хто працює на благо рідного міста – незалежно від партійної та політичної орієнтації», – заявив Борис Філатов під час брифінгу 5 грудня.
Мер Дніпра також оприлюднив відповідну заяву про вихід із партії на ім’я голови політради УКРОПу Тараса Батенка.