Мітинг під стінами міськради зібрав близько 350 працівники комунальних підприємств (ВІДЕО)

05.05.2015 20:59   -
Автор:

Біля Дніпропетровської міськради зібралось близько 350 працівників комунальної сфери. Кожен із них майже в одночас став безробітним. Двірник із тринадцятирічним стажем пані Люба говорить: усі вони хотіли б, аби влада змінила своє рішення і вони залишилися працювати на своїх місцях. Адже навіть мешканці будинків, де вони працюють, проти реорганізації ЖКГ.
Про це йдеться у сюжеті 9 каналу.
Із першого травня рішенням міськвиконкому приватні організації припиняють обслуговувати Жовтневий та Індустріальний райони міста, розповідає директор комунального підприємства ЖРЕП Жовтневого району.
У міськраді ситуацію, що склалася, не вважають настільки жахливою. У житлово-комунальному управління кажуть: усі ці люди — співробітники приватних структур та протягом 9-10 місяців не отримували заробітну платню. Через це до прокуратури міста почали надходити масові скарги. Із міського бюджеету виділили 2,5 млн. грн на погашення боргу. Однак гроші до двірників не дійшли, а керівництво ЖЕКів цих двох районів відмовляються давати будь-які коментарі стосовно цих коштів. Бо, за їхніми словами, підпорядковуються лише Геннадію Гуфману.
Читайте також: Возле Днепропетровского горсовета митингуют уволенные работники ЖЭКов (ФОТО)