Мешканців Дніпропетровщини запрошують на тренінг з моделювання роботи місцевої влади

04.08.2021 10:11   -

Незалежна молодіжна платформа «ДуЇТ», метою якої є розвиток потенціалу української молоді на засадах взаємоповаги та рівності, організовує дводенний тренінг для молоді Дніпропетровщини, метою якого є поглиблення розуміння механізмів діяльності громадянського суспільства та місцевого самоврядування. Тренінг відбуватиметься у смт Орловщина протягом 9 та 10 серпня у формі гри-симуляції.

Гра-симуляція – це інтерактивний метод навчання, в якому учасники не слухають лекцію, а безпосередньо занурені в навчання в ігровому форматі. Метою Гри-симуляції «Моделювання роботи місцевої ради» є підвищення рівня обізнаності молоді щодо особливостей функціонування місцевих рад, а також набуття навичок взаємодії з органами місцевого самоврядування. Формат гри-симуляції передбачає створення умов для повного занурення учасників та учасниць в атмосферу тематики функціонування місцевих рад.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні

Моя місія — дати поштовх створенню та розвитку спільноти, яка дасть можливість молодим людям сприяти розквіту нашої країни завдяки розвитку власного потенціалу та реалізації своїх ініціатив“, – вважає Голова громадської організації ДуЇТ Дмитро Твердохліб.

Дана програма націлена на те, аби навчити громадян продуктивно взаємодіяти з органами місцевого самоврядування. Захід відбудеться 9-10 серпня в форматі “офлайн”. Усі учасники будуть розміщені в заміському курортному комплексі, аби забезпечити процес повного занурення у гру.

Організаторами забезпечується безкоштовна участь, проживання, харчування і трансфер з міста Дніпро.

Для участі важливо:
– бути громадянином України;
– вільно володіти українською мовою;
– на момент подання заявки бути віком від 16 до 30 років.

Реєстрація триває до 5 серпня включно та доступна за посиланням: https://forms.gle/d1xCitzG9urWr3k86

За додатковою інформацією можна звертатись до Генріха Матухно (095 830 94 03).

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні