Мешканцям Дніпра нагадали про необхідність передачі показань лічильників газу

02.09.2024 14:03   -

Абоненти Дніпровської філії «Газмережі» повинні пам’ятати, що щомісячна передача показань лічильника газу — це їхній обов’язок. Всі, хто використовує газ у побуті, повинні передавати дані про споживання енергоресурсу з 1 по 5 число кожного місяця. Ця вимога передбачена Кодексом газорозподільних систем, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу компанії.

Однак, раз на півроку до кожного споживача має прийти контролер Дніпровської філії «Газмережі». Він проводить контрольну фотофіксацію показань лічильника та перевіряє його стан, включно з цілісністю пломби. Це дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей у розрахунках за газопостачання.

Щоб уникнути шахрайства, завжди перевіряйте службове посвідчення контролера. Усі працівники компанії мають при собі офіційне посвідчення з фотографією, зазначенням посади, мокрою печаткою та підписом керівника.

Важливо! Серпень добігає кінця, тож з 1 по 5 вересня дніпряни повинні передати показання своїх лічильників газу. Детальну інформацію про способи передачі показань можна знайти на офіційному сайті Дніпровської філії «Газмережі»: dp.grmu.com.ua.