Мешканець Кривого Рогу проаналізував ефективність праці Вілкула у новій Раді

09.01.2015 17:33   -
Автор:

Криворізький свободівець Андрій Кондратьєв проаналізував діяльність нардепа Олександра Вілкула у Верховній Раді 8 скликання. Офіційна інформація про роботу народного обранця збентежила мешканця Кривого Рогу, адже за невеликий проміжок часу у новій ВР Олександр Вілкул показав зовсім низький коефіцієнт корисної дії.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Вирішив поцікавитись діяльністю Олександра Вілкула у Верховній Раді. Вибирався він по списку від «Опозиційного блоку»,в списку зацмає друге місце, то, мабуть, він є цінним кадром партії. Коротко в цифрах результат його праці:
– Зі 161 голосування ВР Вілкул проголосував “за” лише 10 раз, з яких 4 за порядок денний. “Проти” – 8, “не голосував” – 104, “відсутній” – 39.
– Депутатських запитів – 0
– Автор законопроектів – 0
– Співавтор законопроектів – 7 (4 з яких є колективними з кількістю співавторів >10 осіб). Прийнято – 0.
– Виступів – 2 з трибуни + 1 з місця.
Вся інформація легко перевіряється тут –http://gapp.rada.gov.ua/mps/info/page/8737
ККД Вілкула нікуди не годиться. Україні великого сенсу від його депутатства немає. Це, звичайно, ніяк не дійде до більшості мешканців Кривого Рогу і регіону, для яких “Хай лучше Вілкул будєт, он свой, наш, а нє еті бендери”. А потім скаржаться, що у них все погано. Бо голосувати треба за працю», – вважає Кондратьєв.
Нагадаємо, раніше видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” вже наводило зведені дані про діяльність народних обранців від Дніпропетровської області. Адже 27 грудня виповнився рівно місяць, як нардепи 8 скликання почали працювати у Верховній Раді. Про підсумки роботи можуть судити самі виборці.
Читайте також: Как нардепы Днепропетровщины голосовали за бюджет страны