Мешканці Дніпра пропонують створити у місті сучасну медиатеку

13.09.2017 16:15   -
Автор:

Мешканці Мирного у Дніпрі пропонують створити на базі бібліотки селища сучасний інтерактивній простір. Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на “Громадський проект”.
Автори проекту зазначають, що бібліотека у Мирному є єдиним діючим і визнаним місцевими мешканцями центром спілкування та проведення дозвілля громади. Тому облаштування медіатеки дозволить підвищити культурний та освітній рівень мешканців Мирного і створить гідне місце спілкування для них.
Владислав Мельнічук, автор проекту, пропонує перетворити звичайний майданчик у громадський простір з місцями для відпочинку, розваг та прогулянок, при цьому залишаючи функцію пішохідного зв’язку між районами. Після реконструкції у центрі можна буде влаштовувати різноманітні вуличні фестивалі, передивлятись кіно під відкритим небом, тощо.
На думку автора, створення центру сприятиме підвищенню інтересу підлітків, молоді до корисних культурних заходів, що вплине на зменшення проявів деструктивної поведінки, зменшення кількості правопорушень у мікрорайоні та підвищенню загального культурного та освітнього рівня.
Бюджет на реалізацию проекту – 831 801 грн.