Мерія Дніпра виділить 160 тис. грн поліцейським, що постраждали під час нападу

06.11.2017 15:15   -
Автор:

Мер Дніпра Борис Філатов розпорядився виплатити 160 тис. грн матеріальної допомоги чотирьом поліцейським, які постраждали під час збройного нападу у Самарському районі міста. Потерпілі отримають кошти найближчим часом. Про це заявив заступник міського голови Олександр Санжара.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Це дуже серйозний випадок. Він показує, що ми знаходимося у прифронтовому місті. Є незаконний обіг зброї, зокрема й вибухівки. Нині мер Дніпра Борис Філатов перебуває з робочим візитом у Японії. Однак він вже дав відповідні розпорядження, щоб якнайшвидше оформити матеріальну допомогу постраждалим. “Ми вже отримали заяви про надання матеріальної допомоги від чотирьох осіб. Якнайшвидше кожен із них отримає допомогу у розмірі 40 тис. грн. Це – максимальний розмір, який ми можемо забезпечити одноразово на рік», – зазначив заступник Бориса Філатова.
Відповідне розпорядження міський голова підпише вже за декілька днів – після повернення із закордонного відрядження.
Як відомо, збройний напад стався у ніч з 4 на 5 листопада у Придніпровську (Самарський район). У будинку по вулиці Немировича-Данченка невідомі намагалися пограбувати одну з квартир у багатоповерхівці.
Помітивши це, сусіди викликали поліцію та зателефонували родичам власників оселі. У момент, коли правоохоронці відчиняли двері квартири, зловмисники кинули в них гранати.
В результаті збройного нападу четверо поліцейських отримали осколкові поранення. Одному з них довелося ампутувати праву ногу. Також одному патрульному куля влучила в руку. У мерії не виключають, що також запропонують матеріальну компенсацію і йому.